Telefon kablosu çalan 5 kişiye tutuklama

BARTIN'da, telefon kablolarını keserek çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bartın'ın Arıönü ve Gözpınarı Köylerinde...

20 Nisan 2015 Pazartesi 12:24
Telefon kablosu çalan 5 kişiye tutuklama






BARTIN'da, telefon kablolarını keserek çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bartın'ın Arıönü ve Gözpınarı Köylerinde telefon kablolarını kesen 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler ile birlikte kablo kesmede kullanılan kerpeten ve makas gibi malzemelerin yanında 300 metre uzunluğunda telefon kablosu ele geçirildi. 37 yaşındaki A.G, 24 yaşındaki A.A., 24 yaşındaki B.O., 29 yaşındaki M.E. ve 27 yaşındaki Y.E., sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.