Telefonla 15 kişiyi dolandıran 4 kişi yakalandı

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA,() - ŞANLIURFA'da, telefonla kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve yönelttikleri suçlamanın ardından tuzağına düşürdükleri 13 ayrı ildeki 15 kişiyi yaklaşık 500 bin lira dolandıran 4 kişi, polis tarafından...

26 Mart 2015 Perşembe 12:13
Telefonla 15 kişiyi dolandıran 4 kişi yakalandı






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA,() - ŞANLIURFA'da, telefonla kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve yönelttikleri suçlamanın ardından tuzağına düşürdükleri 13 ayrı ildeki 15 kişiyi yaklaşık 500 bin lira dolandıran 4 kişi, polis tarafından yakalandı.
Türkiye'nin 13 ayrı kentinde polise başvuran 15 kişi, telefonla kendilerini arayan ve kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine mağdurların para yatırdıkları banka hesaplarını takibe alan polis, dolandırıcıların Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunduğunu saptadı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler kimliğini saptadığı Mustafa Y., Fevzettin Y., Mehmet A. ve Muhittin B.'yi gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilerek ‘dolandırıcılık’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.