Terör savcısına yolda kalleş pusu; TEM'de kurşun yağdırdılar

Terör örgütlerine yönelik çok sayıda soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'a TEM'de silahlı saldırı düzenlendi.

07 Aralık 2016 Çarşamba 22:56
Terör savcısına yolda kalleş pusu; TEM'de kurşun yağdırdılar






Terör savcısına yolda kalleş pusu; TEM'de kurşun yağdırdılar

Türkiye'de terör örgütlerine yönelik çok sayıda soruşturmaşı yürüten, terör örgütlerinin korkulu rüyası Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'a suikast girişim düzenlendi.

ARACINA TEM'DE PUSU KURDULAR

İstanbul TEM otoyolunda Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'a silahlı saldırı düzenlendi. Koruma aracına 3 mermi isabet ederken savcı olaydan yara almadan kurtuldu
Son Dakika Haberleri
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'nın koruma aracına Sultangazi'de silahlı saldırı gerçekleştirildi. Otomobile 3 kurşun isabet ederken, savcı ve koruma polisi saldırıyı yara almadan atlattı.

İstanbul Sultanbeyli'de terör suçları savcısı Evliya Çalışkan'ın koruma aracına saldırı yapıldı. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayında nöbetten çıkan terör suçları savcısı Evliya Çalışkan'ın aracına TEM Sultangazi sapağı civarında saat 21.15 sıralarında seyir halindeyken, aynı istikamette giden başka bir araçtaki şahıslarca hedef alınarak silahla ateş açıldı.

Kurşunlardan ikisi otomobilin kapartosuna birisi de lastiğe isabet etti. Şans eseri savcı Çalışkan ve koruma polisi saldırıyı yara almadan atlattı. Saldırı yapılan otomobil olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelemeye alınırken, saldırıyı gerçekleştiren kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.

FETÖ'NÜN EMNİYET YAPILANMASINI SORUŞTURUYOR

Savcı Evliya Çalışkan, Hrant Dink cinayeti, Tahşiye Kumpası davasının görüldüğü terör ihtisas mahkemesi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir süre duruşma savcısı olarak görev yapmıştı.
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.