Torbalı'da banka soygunu, Soyguncu 10 dakika kaçabildi

İzmir Torbalı'da bir elindeki kurusıkı tabancayla banka soygunu gerçekleştiren zanlı polis ekiplerinden sadece 10 dakika kaçabildi.

08 Mart 2016 Salı 18:52
Torbalı'da banka soygunu, Soyguncu 10 dakika kaçabildi






Torbalı'da banka soygunu, Soyguncu 10 dakika kaçabildi

İzmir'in Torbalı İlçesi'ndeki bir banka şubesinde elindeki kurusıkı tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra yanındaki çantaya doldurttuğu yaklaşık 170 bin lirayla kaçan Sedat Ş.'yı polis 10 dakika içinde yakaladı.

Ertuğrul Mahallesi Kazımdirik Caddesi üzerindeki bir özel bankanın Torbalı Şubesi'ne, bugün saat 15.30'da gelen 34 yaşındaki Sedat Ş., güvenlik görevlisini tabancayla etkisiz hale getirdi. Gişe yönelen Sedat Ş., yanında getirdiği çantaya kasadaki paranın doldurulmasını istedi. Görevlinin çantaya doldurduğu 49 bin 750 lira, 7 bin 91 dolar ve 30 bin 350 Euro'yu alan Sedat Ş., bankadan çıkarken havaya bir el ateş açarak kaçmaya başladı.

Ara sokaklara kaçan Sedat Ş., izini kaybettirmek istedi. İhbar üzerine, telsiz anonsuyla kısa sürede ekipler bölgeye gönderildi. Soyguncunun kaçabileceği güzergahlar kesildi. Soygundan 10 dakika gibi kısa bir süre sonra Sedat Ş., polis tarafından Torbalı Verem Savaş Dispanseri önünde yakalandı.
Evli olduğu öğrenilen Sedat Ş., Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Banka personeli iki kişi de ifadesi alınmak üzere emniyete geldi. Sedat Ş.'nin sorgusu sürüyor.

Son Güncelleme: 08.03.2016 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.