Üsküdar'da 5 katlı bina çöktü: 1'i ağır 4 yaralı (2)

     Uğur AYAZSIN / İSTANBUL, () ÜSKÜDAR  Halk Caddesi'nde 5 katlı bir binanın çökmesi sonucu, biri ağır 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Halk Caddesi üzerinde bulunan yıkım aşamasındaki 5 katlı binada...

16 Eylül 2015 Çarşamba 17:23
Üsküdar'da 5 katlı bina çöktü:  1'i ağır 4 yaralı  (2)






 

 

 Uğur AYAZSIN / İSTANBUL, () ÜSKÜDAR  Halk Caddesi'nde 5 katlı bir binanın çökmesi sonucu, biri ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Halk Caddesi üzerinde bulunan yıkım aşamasındaki 5 katlı binada çökme meydana geldi. O sırada yıkım çalışması yapan 4 işçiden 2'si çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 1 işçi de kısa süre içinde göçük altından çıkarılarak tekerlekli sandalyeye konuldu ve ambulansla hastaneye götürüldü.
Göçük altında kalan 1 işçinin kurtarılması için itfaiye ve çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Ağır yaralı olarak yaklaşık 1 saat sonra enkaz altından çıkarılan işçi de ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Çökme sırasında binanın önünde bulunan bir araç da hasar gördü.

(FOTOĞRAF)


 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.