Varto'da, sokağa çıkma yasağı

MUŞ, () - MUŞ'un Varto İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin ilçede birçok yere patlayıcı yerleştirmesi üzerine, saat 08.30'dan itibaren sokağa çıkma yasağı konuldu. Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin...

16 Ağustos 2015 Pazar 12:34
Varto'da, sokağa çıkma yasağı






MUŞ, () - MUŞ'un Varto İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin ilçede birçok yere patlayıcı yerleştirmesi üzerine, saat 08.30'dan itibaren sokağa çıkma yasağı konuldu.
Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin bu patlayıcıları imha çalışması sırasında vatandaşların zarar görmemesi için konulduğu belirtilen sokağa çıkma yasağı ikinci bir duyuruya kadar sürecek.
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Varto ilçe merkezinde PKK'lı teröristlerin bir çok yere patlayıcılarla tuzaklama yaptığını, bunların imhası sırasında halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince sokağa çıkma yasağı konulduğunu söyledi.
Varto'da sokağa çıkma yasağı, tuzaklanan patlayıcıların imha edilip halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasının ardından yapılacak ikinci bir duyuruya kaldırılacak.

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.