Zonguldak'ta Şüpheli Paket Fünye İle Patlatıldı

Şafak NEGÜZEL/ EREĞLİ,(Zonguldak),() - ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, köprülü kavşak üzerinde bulunan şüpheli gardrop, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı. Akşam saat 20.30 sıralarında, '155 Polis İmdat' hattını...

12 Ekim 2014 Pazar 01:19
Zonguldak'ta Şüpheli Paket Fünye İle Patlatıldı






Şafak NEGÜZEL/ EREĞLİ,(Zonguldak),() - ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, köprülü kavşak üzerinde bulunan şüpheli gardrop, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.
Akşam saat 20.30 sıralarında, '155 Polis İmdat' hattını arayanlar, Devrek Caddesi Kavşağı’ndaki viyadükte şüpheli paket olduğu ihbarında bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis, kaldırım kenarındaki demir parmaklıklara dayalı bez gardropla karşılaştı. Trafiği kapatan polis, güvenlik şeridi çekerek önlem alırken vatandaşları da olay yerinden uzaklaştırdı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetlerini giydikten sonra şüpheli gardrobu fünye ile patlattı. Paniğe neden olan patlamanın ardından gardrobun boş olduğu anlaşıldı. Gardrop malzemeleri incelenmek üzere karakola götürülürken, yaklaşık 2 saat kapalı olan trafik yeniden açıldı. Bu sırada olay yerine gelen Enerjisa ekipleri, köprüden geçerken gördükleri gardrobu yol ortasından alarak kenara kendilerinin koyduklarını ifade ettiler.
Enerjisa çalışanı Mehmet Oğuz, "Köprüden geçerken bir anda fark ettiğimiz gardroba çarpmamak için zor durduk. Her hangi bir kazaya mahal vermemesi için de arkadaşımla birlikte kaldırım kenarına bıraktık. Bunun bir araçtan düşmüş olabileceğini tahmin ettik” dedi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.