Bayramda İstanbul’un keyfi Cevahir'de çıkar

Kurban Bayramı’na özel İstanbul temalı fotoğraf çektirme alanı ile ziyaretçilerine keyifli bir bayram hatırası hediye ediyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 14:47
Bayramda İstanbul’un keyfi Cevahir'de çıkar






15-21 Ekim tarihleri arasında İstanbul Cevahir AVM ’ye gelen ziyaretçiler doyumsuz alışveriş ve eğlence keyfi yaşamanın yanı sıra; bayrama özel hazırlanan İstanbul temalı fotoğraf çektirme alanında bayram hatıralarını da yaşatma şansı buluyor.
 
Kurban Bayramı boyunca Cevahir Alışveriş Merkezi içerisinde birinci kat orta alanda yer alacak olan İstanbul temalı fotoğraf çekme köşesi ile Cevahir AVM ziyaretçilerine unutulmaz bir bayram hatırası sunacak.  Ayrıca Arife günü saat 23.00’e kadar açık olacak olan alışveriş merkezinde ziyaretçiler bayram alışverişinin keyfine varacak.
 
İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi; Türkiye’nin en büyük kapalıeğlence merkezi, sinema salonları ve İstanbul Devlet Tiyatrosu sahneleri ile sosyal hayatın da vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Ayrıca, 2500 araç kapasiteli kapalı otoparkı ve Şişli-Mecidiyeköy arasındaki merkezi konumu sayesinde ziyaretçilerine kolay ulaşım imkânı da sunun İstanbul Cevahir, yıl boyunca yerli ve yabancı pek çok ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.