Antalyaspor’da Şok Ayrılık

Tolga YILDIRIM/ ANTALYA, () - PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Antalyaspor’un Asbaşkanı Mehmet Aygün, Altınordu deplasmanın da alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Engin Korukır ile yönetim olarak yollarını ayırma...

08 Kasım 2014 Cumartesi 21:38
Antalyaspor’da Şok Ayrılık






Tolga YILDIRIM/ ANTALYA, () - PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Antalyaspor’un Asbaşkanı Mehmet Aygün, Altınordu deplasmanın da alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Engin Korukır ile yönetim olarak yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.
PTT 1. Lig’in 9’uncu haftasında Altınordu’ya deplasman da 3-1 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini alan Antalyaspor yönetimi, 9 haftada 18 puan toplayarak zirve mücadelesi veren takımın teknik direktörü Engin Korukır ile yollarını ayırma kararı aldı. Asbaşkan Mehmet Aygün yaptığı açıklamada, "İleri ki günlerde daha fazla yara almamak için yönetim olarak aldığımız kararı hocaya ilettik. Pazartesi günü Korukır ile görüşerek ayrılma şartlarını hocayla görüşeceğiz. Yerine en kısa zamanda anlaşacağımız hocayı yönetim olarak açıklayacağız” dedi.
Asbaşkan Aygün, Samsunspor, Adana Demirspor, Manisaspor ve Altınordu maçında yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktör Engin Korukır’la yollarını ayırma kararı aldıklarını vurguladı.
Altınordu maçıyla ilgili de konuşan Mehmet Aygün, sonucun kırmızı beyazlı takıma yakışmadığını söyledi. Önümüzdeki haftalarda puan kayıplarını telafi edeceklerini aktaran Asbaşkan Aygün, “Lig uzun bir maraton. Böyle sonuçlar alınabilir. Ligi 1’inci ya da 2’inci sırada bitirerek ipi göğüslemek istiyoruz” dedi.
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ise konuyla ilgili şu an açıklama yapmak istemediğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.