Balıkesirspor moralsiz

SPOR Toto Süper Lig'de kümede kalma umudu olarak gördüğü Çaykur Rizespor maçından 2 farklı öne geçmesine rağmen beraberlikle ayrılan Balıkesirspor'da Uğur'dan gelen haber de yaraya tuz bastı. Maçın henüz 26'ıncı dakikasında sakatlanan...

09 Mart 2015 Pazartesi 14:22
Balıkesirspor moralsiz






SPOR Toto Süper Lig'de kümede kalma umudu olarak gördüğü Çaykur Rizespor maçından 2 farklı öne geçmesine rağmen beraberlikle ayrılan Balıkesirspor'da Uğur'dan gelen haber de yaraya tuz bastı. Maçın henüz 26'ıncı dakikasında sakatlanan sağ bekin arka adalesindeki sakatlık nedeniyle en az 2 hafta forma giyemeyeceği açıklandı. Adalesinde yırtık olmasından şüphelenilen Uğur'un sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı çekilecek MR'ın ardından belli olacak.
Çaykur Rizespor sınavından moralsiz ayrılan Balıksirspor, Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Futbolcular ve teknik heyetin ilk çalışmada üzgün oldukları gözlerden kaçmadı. Kırmızı beyazlı yönetim, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki Gümüşhanespor deplasmanında kalp krizi geçirerek vefat eden Bandırmasporlu taraftar Metin Çokgezerler için kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla baş sağlığı mesajı yayınladı.


FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.