Bursaspor Seriye Devam Etmek İstiyor

BURSASPOR, yarın oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında deplasmandaki bu sezon üçüncü galibiyetini alarak son haftalardaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. LİGDE 10'UNCU MÜCADELE Yeşil beyazlı takım, Süper...

08 Kasım 2014 Cumartesi 10:20
Bursaspor Seriye Devam Etmek İstiyor






BURSASPOR, yarın oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında deplasmandaki bu sezon üçüncü galibiyetini alarak son haftalardaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
LİGDE 10'UNCU MÜCADELE
Yeşil beyazlı takım, Süper Lig tarihinde 9 kez karşı karşıya geldiği Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında 1 kez galip gelmeyi başarırken 4 maçı ise kaybetti. Oynanan 4 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Bugünü kadar oynanan 9 maçta ise yeşil beyazlılar 8 gol atıp, kalesinde ise 12 gol gördü.
SAKAT VE CEZALI YOK
Son iki hafta içerisinde oynadığı ligde Balıkesirspor ve Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Tepecikspor maçlarını kazanan Bursaspor’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesi öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
ÖZKALFA YÖNETECEK
Yarın saat 13.30’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Serkan Gençerler, İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakem Murat Özcan olacak. Çizgi hakemlerini Ferhan Kestanlıoğlu ve Emre Yıldırım yapacak.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.