Ziraat Türkiye Kupası DG Sivasspor'un

60. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nı Kayserispor'u 3-2 yenen DG Sivasspor kazandı.

26 Mayıs 2022 Perşembe 23:13
Ziraat Türkiye Kupası DG Sivasspor'un






Ziraat Türkiye Kupası DG Sivasspor'un

      60. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nı Kayserispor'u 3-2 yenen DG Sivasspor kazandı.60. kez düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nın finalinde Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor, İstanbul’da karşı karşıya geldi.Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada uzatma dakikalarında DG Sivaspor 3-2 üstün ayrıldı ve kupanın sahibi oldu.Karşılaşmanın 33. dakikasında Kayserispor, Ramazan'ın golü ile 1-0  öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 61. dakikada DG Sivasspor, Appindangoye ile skoru 1-1 yaptı.Karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı.Uzatma dakikalarına geçildi.Uzatma dakikalarında 95. dakikada DG Sivasspor, Max Gradel ile 2-1 öne geçti. 107. dakikada Kayserispor, İlhan Parlak ile skoru 2-2 yaptı.113'. dakikada DG Sivasspor, Kayode ile 3-2 öne geçti.Karşılaşmadan DG Sivasspor 3-2 galip ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Attamah, Carole, Kemen, Bertolacci, Ramazan, Emrah Başsan, Mustafa Pektemek, Mame Thiam

DG Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Appindangoye, Caner, Uğur Çiftçi, Hakan, Ulvestad, Fajr, Erdoğan, Yatabare, Gradel

Son Güncelleme: 20.06.2022 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.