Cem Yılmaz hayranları kazan kaldırdı

Amerika'da Standartcy gösterilerine hazırlanan Cem Yılmaz, organizasyon şirketinin yüzde 40 indirime gitmesi, iskontosuz bilet alan yüzlerce hayranını çileden çıkardı.

05 Ekim 2014 Pazar 03:33
Cem Yılmaz hayranları kazan kaldırdı






Cem Yılmaz hayranları kazan kaldırdı


Amerika turnesine hazırlanan Cem Yılmaz'ın biletleri beklenen ilgiyi görmeyince orgazinasyon şirketi yüzde 40 indirime gitti. Tam bedel ödeyerek bilet alan yüzlerce Cem Yılmaz hayranı ise bu duruma isyan etti. Son filmi Pek Yakında hakkında yapılan olumsuz yorumlara canı sıkalan Cem Yılmaz gelen eleştirilere henüz cevap vermedib

YÜZDE 40 İNDİRİM İSYANI

Yılmaz’ın ‘Standartcy’ adlı şovunun bilet satışları tahmin edilenin altında kalınca, indirime gidildi. Yetkililer, elde kalan biletleri eritmeye çalışıp gruplara yüzde 40'a varan iskonto yapınca, fiyatı 117 dolardan başlayan biletleri erken ve indirimsiz alan izleyiciler ayaklandı. Sosyal medya kanalları ve internet siteleri organizasyonla ilgili şikâyet ve serzenişlerle dolu. Tam fiyat ödeyenler kendilerine de indirim uygulanmazsa biletlerini iade etmek istediklerini söylüyor.
Son Güncelleme: 05.10.2014 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.