Eş değiştirme kampı açtılar

 Fransa'nın güneyinde eş değiştirmek isteyenlere özel Le Diamant Noir adında eş değiştirme  kampı kuruldu.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 20:12
Eş değiştirme kampı açtılar







Eş değiştirme kampı açtılar
   Fransa'nın güneyinde eş değiştirmek isteyenlere özel Le Diamant Noir adında eş değiştirme  kampı kuruldu.Fransa'da eş değiştirenlere özel bir kamp alanı açıldı. Ülkenin güneyindei Dordogne bölgesinde açılan Le Diamant Noir'da kamp yapmanın bedeli günlük 25 Euro'dan başlıyor.
   
   Kampın internet sitesinde yer alan bilgilere göre kampta yapılabilecek aktiviteler su sporları, çıplak partiler ve ateşli oyunlar...Le Diamant Noir eş değiştirme kamp alanı kurucusu Mazaferro tesise çok sayıda rezervasyon talebinin geldiğini söylüyor.Kamp alanında bulunan bir barda ise müşteriler gözleri kapalı bir şekilde gece eğlencesine katılabiliyor.Le Diamant Noir eş değiştirme kamp alanında tatil yapmak isteyen misafirler kendi çadırlarını getirebildikleri gibi tesisten temin edebilecekleri mobil evlerde de konaklayabiliyor.
Posta
Anahtar Kelimeler:
Eş Değiştirme Kampı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.