Jennifer Lawrence, tecavüzcüsü için 'Bu adam bir köpek' dedi

Hollywood'un ünlü isimlerine tecavüz etmekle suçlanan Harvey Weinstein ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Tecavüz kurbanlarından ünlü yıldız Jennifer Lawrence "Onun babacan tavırlarının arkasından ne olduğunu biliyorum. O bir köpek" dedi.

08 Aralık 2017 Cuma 11:57
Jennifer Lawrence, tecavüzcüsü için 'Bu adam bir köpek' dedi






Jennifer Lawrence, tecavüzcüsü için 'Bu adam bir köpek' dedi


Hollywood'u sarsan tecavüz skandalının bir numaralı isimlerinden yapımcı Harvey Weinstein için, ünlü yıldız Lawrance açtı ağzını yumdu gözünü.

Tecavüz kurbanları arasında yer ala ünlü yıldız Jennifer Lawrence yaşadıklarını anlatırken saldırgan için "Köpek" ifadesi akıllarda kaldı.

The Hollywood Reporter dergisine kapak olan Jennifer Lawrence, taciz suçlamalarıyla adı manşetlerden düşmeyen Harvey Weinstein’la ilgili konuştu...

Oyuncu, yapımcının kendisine karşı hem babacan tavırlar sergilediğini hem de kaba davrandığını söyledi.

Lawrence, “Hepimiz onun bir köpek olduğunu biliyorduk ama tecavüz çok başka bir şey. Sağlam tartışırdık, bir gün küfrettim, sonra benden uzak durdu” dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.