Kokain'in şifresi Serpil Çakmaklı

Çok sayıda ünlü oyuncunun adının karıştığı uyuşturucu operasyonunda, polis dinlemesine takılan sözler duyanları hayrete düşürüyor

02 Ekim 2013 Çarşamba 03:14
Kokain'in şifresi Serpil Çakmaklı








Ünlü isimlerin ağır hapis cezasıyla yargılandığı uyuşturucu davasında ilginç detaylar ortaya çıktıb. Uyuşturucu teminiyle suçlanan ünlülerin tapeleri ortaya çıktı. Aleme davet, ‘Güzellik yapalım’. Taş kokain şifresi: Serpil Çakmaklı. Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’yla şarkıcı Cenk Eren hakkındaki ‘uyuşturucu’ iddianamesi kabul edilmişti. Hakim karşısına çıkacak ünlüler hakkındaki iddianamede telefon konuşmaları da yer aldı. Eren’in taş kokain için ‘Serpil Çakmaklı’ şifresini kullandığı belirtiliyor. Oyuncu Orçun Benli ise Ulusoy’a, “Sana bir güzellik yapalım” diyerek uyuşturucu âlemine davet ediyor. Akşam Gazetesi'nde bugün yer alan iddiaya göre ünlü dizi oyuncularının telefon görüşmelerinde yer alan sözler bununla da sınırlı değil. Bazı organizasyonları sırayla üstlenen dizi oyuncuları, uyuşturucu temin ettikleri ortak mekanlarda sık sık biraraya geldiği bildiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.