Davutoğlu'ndan TÜBİTAK'ın kuruluş yıl dönümü mesajı

ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, TÜBİTAK'ın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Davutoğlu, kutlama mesajında TÜBİTAK'ın Türkiye'nin kalkınma hedeflerine paralel olarak bilim ve teknoloji alanındaki geliştirme...

24 Temmuz 2015 Cuma 17:13
Davutoğlu'ndan TÜBİTAK'ın kuruluş yıl dönümü mesajı






ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, TÜBİTAK'ın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Davutoğlu, kutlama mesajında TÜBİTAK'ın Türkiye'nin kalkınma hedeflerine paralel olarak bilim ve teknoloji alanındaki geliştirme çalışmalarını başarıyla üstlendiğini belirterek, "Bilim ve teknoloji bugün yüksek medeniyet seviyesini oluşturan unsurların en başında gelmekte, toplumların gelişmesinde hayati ölçüde belirleyici olmaktadır. Geleceğin dünyasını bilim üreten, bunu doğru ve etkin kullanan milletler şekillendirecektir. Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne erişme çabamızda bilim, bilgi, teknoloji ve insan kaynağına yapılan yatırımlar büyük önem taşımaktadır. Bu bakımdan, bizler hükümet olarak, bilim ve teknolojiye büyük önem atfediyor, bilgi ve teknoloji üreten ülkeler arasında üst sıralarda yer almak için var gücümüzle çalışıyoruz. TÜBİTAK; ülkemizin kalkınma hedeflerine paralel olarak, bilim ve teknoloji alanında araştırma ve geliştirme çalışmalarını başarıyla üstlenen güzide bir kurumumuzdur. Ülkemize birçok proje, araştırmacı ve bilim insanı kazandıran, sanayimizin, bilim ve teknoloji politikalarımızın gelişmesinde katkıları olan TÜBİTAK, bundan sonra da Türkiye'nin geleceğe hazırlanmasında üstlendiği bu önemli rolü üstlenmeye devam edecektir. Bu düşüncelerle, TÜBİTAK'ın kuruluş yıldönümünü kutluyor, değerli mensuplarına başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.