KAMALAK : EĞER BİR DEVLET ADALETTEN AYRILIRSA ÜLKE ÇAPINDA EN BÜYÜK ÇETE OLUR (1)

ANKARA, () - SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye Barolar Birliği'ndeki Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezinin 17/25 Sempozyumu'na katıldı. Mustafa Kamalak, "Buradan haykırıyorum, eğer bir devlet adaletten ayrılırsa...

17 Aralık 2014 Çarşamba 13:51
KAMALAK : EĞER BİR DEVLET ADALETTEN AYRILIRSA ÜLKE ÇAPINDA EN BÜYÜK ÇETE OLUR (1)






ANKARA, () - SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye Barolar Birliği'ndeki Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezinin 17/25 Sempozyumu'na katıldı. Mustafa Kamalak, "Buradan haykırıyorum, eğer bir devlet adaletten ayrılırsa ülke çapında en büyük çete olur.’’ dedi. Mevcut iktidarın son zamanlardaki mevzuat düzenlemelerini, hukuk devleti bakımından ve adalet yönünden asla ve asla uygun bulmadığına dikkat çeken Kamalak, bir hukukçu olarak bu düzenlemelerde adalet değil bütünü ile kin, nefret ve keyfiliğin hakim olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.