Sinan Oğan balkon sözü verdi, Akşener Başbakanım dedi

Genel Başkanlık yarışına katılan adaylar, mahkemenin verdiği kararın ardından adeta ayakları yerden kesildi. İşte adaylardan ilginç vaadler..

11 Nisan 2016 Pazartesi 02:56
Sinan Oğan balkon sözü verdi, Akşener Başbakanım dedi






MHP Genel Başkan Adayları'ndan ilginç vaadler;  Sinan Oğan balkon sözü verdi, Akşener Başbakanım dedi

Genel Başkanlık yarışına katılan adaylar, mahkemenin verdiği kararın ardından adeta ayakları yerden kesildi. İşte adaylardan ilginç vaadler..

MHP'de yargıdan kongre kararı çıkmasından sonra Genel Başkan adaylarından Meral Akşener ve Sinan Ogan'ın ayakları yerden erken kesildi.

Yurt gezilerini sürdüren MHP'nin Genel Başkan adaylarından Meral Akşener henüz daha bir kongre olmamasına rağmen erken havaya girdi.

MHP'de kapatılan teşkilatların yöneticilerinin düzenlediği toplantılara katılmak için çeşitli  şehirlere giden Meral Akşener, çevre illerden giden partililerin de oluşturduğu kalabalıkları görünce neşelendi.
Gezilerinde genelde siyasi hiçbir konuşma yapmamayı tercih eden, partililer ve çevredeki halkla genelde sohbetler yapmayı tercih eden Meral Akşener'in Ankara 12. Sulh Hukuk Hakimliği tarafından muhaliflerin tüzük kurultayı isteğine MHP Genel Merkezi'nin itirazının değerlendirilip imzaların geçerliliğine dair karar verilmesinden sonra keyfi yerine geldi.

AKŞENER BAŞBAKAN OLUYORUM

Her gittiği yerde MHP'yi ilk seçimde iktidar yapacağını söyleyen Akşener, mahkeme kararından sonra çevresindekilere "Gördüğünüz gibi Başbakan oluyorum!" diye konuştu ancak hangi kongrede ne zaman Genel Başkan olacağına ve hangi Genel Seçimde Başbakan olacağına dair bir bilgi vermedi.

GENEL MERKEZ BİNASINA BALKON SÖZÜ

Mahkeme kararından sonra ayakları yerden kesilen bir diğer isim de Sinan Ogan oldu. Ogan da yaptığı açıklamada, 'MHP Genel Merkezine balkon yaptırmak için binanın mimarı Ahmet Vefik Alp'ten izin aldık!" dedi. Mimari projelerin telif eseri olarak kabul edildiğinden herhangi bir yapıda yapılacak bir değişiklik için mimarlardan izin alınması gerektiği gözönüne alındığında Sinan Ogan'ın seçim gecesi Başbakan olarak MHP Genel Merkezi'nde balkon konuşması yapmak amacıyla böyle bir açıklama yaptığı düşünüldü ancak MHP Genel Merkez binasının inşaatını yapan Yüksel İnşaat'ın sahibi bir diğer Genel Başkan adayı Süleyman Sazak'tan nasıl izin alacağı ise merak konusu.

 
Son Güncelleme: 12.04.2016 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.