11 Ocak Süper Loto sonuçları: Süper loto 10'nuncu kez devretti

Süper Loto sonuçlarına göre bu hafta da kazanan olmadı. 10. deviri gerçekleşen Süper Loto’da umutlar haftaya kaldı. 18 Ocak çekilişinde ikramiyenin 30 milyonu aşması bekleniyor.

11 Ocak 2018 Perşembe 21:46
11 Ocak Süper Loto sonuçları: Süper loto 10'nuncu kez devretti






11 Ocak Süper Loto sonuçları: Süper loto 10'nuncu kez devretti

Süper Loto'da 10 haftadır bilen çıkmadı, ikramiye her geçen hafta daha da büyüyor, bu hafta devreden miktarla 27 milyonu aştı! Milli Piyango Süper Loto çekiliş sonucuna göre önümüzdeki hafta toplam ikramiyenin 30 milyon lirayı aşması bekleniyor.

İKRAMİYE TUTARI 27 MİLYON LİRA SINIRINI GEÇTİ

Süper Loto sonuçları az önce belli oldu.  Süper Loto'da İkramiye tutarı 27 milyonu aştı. Milli Piyango idaresi Süper Loto sonuçlarını 21.15’te yapılan canlı yayın ile belirliyor ve 21.45’e kadar mpi.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlıyor. 11 Ocak çekilişi büyüyen ikramiye nedeni ile hızla arttı ve 27 milyon 315 bin lira oldu. MPİ tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunu olan Süper Loto haftanın kazandıran numaraları zengin olma hayali kuran vatandaşlar tarafından araştırılıyordu. Her hafta perşembe akşamı milyonlarca vatandaşa umut kapısı açan oyunda haftanın kazandıran numaraları ve ikramiye dağılımı belli oldu. Süper Loto sonuçlarını en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. İşte 11.01.2018 çekiliş sonucu ve kazandıran numaralar…

Süper Loto sonuçlarına göre bu hafta da kazanan olmadı. 10. deviri gerçekleşen Süper Loto’da umutlar haftaya kaldı. 18 Ocak çekilişinde ikramiyenin 30 milyonu aşması bekleniyor.

Süper Loto sonuçlarına göre kazanan numaralar şu şekilde: 4, 23, 27, 36, 51, 54


Süper Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında belli oldu. Bu hafta da kazanan olmadı ve 10. devir gerçekleşti. Süper Loto'da 9 haftadır devreden ikramiye 534. çekilişte yani 11 Ocak'ta 27 milyon lirayı aştı. Kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar heyecan için Süper Loto sonuçlarını bekliyordu. İşte 11.01.2018 MPİ Süper Loto çekiliş sonucu...

Süper Loto sonuçları, Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen çekiliş sonrasında belli oldu. 


SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILIYOR?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü (MPİ) tarafından her hafta Perşembe akşamları çekilişi yapılan Süper Loto'da 6 numarayı bilen talihli veya talihliler büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. Çekilişte aynı zamanda 5 bilen, 4 bilen ve 3 bilen vatandaşlara da ikramiye verilmektedir.

Süper Loto sonuçları için heyecanla bekleyen vatandaşlar, internet üzerinde "Süper Loto sonuçları" ve "Süper Loto sonuçları saat kaçta?" aramalarını yapmaya başladı. Süper Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat binası çekiliş salonunda, MPİ çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirilmektedir.

Her hafta düzenli olarak Perşembe akşamları saat 21:15'te başlayan Süper Loto çekilişi, en geç 21:45 civarında son bulmaktadır ve sonuçlar açıklanmaktadır.

Son Güncelleme: 11.01.2018 19:11
Anahtar Kelimeler:
Süper Loto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.