34. Fıvb Dünya Kongresi Sona Erdi

  CAGLİARİ- İtalya'nın Cagliari kentinde devam eden 34. FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Kongresi, bugün (1 Ekim) gerçekleştirilen akşam seansı ile sona erdi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil,...

01 Kasım 2014 Cumartesi 21:00
34. Fıvb Dünya Kongresi Sona Erdi






 

CAGLİARİ-

İtalya'nın Cagliari kentinde devam eden 34. FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Kongresi, bugün (1 Ekim) gerçekleştirilen akşam seansı ile sona erdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi ve TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky kongreye katıldı. Konfederasyon ve komisyonların sunum yaptığı kongrede, gelecek döneme dair görüş alışverişi yapıldı.

Kongrede ayrıca 2015 FIVB Dünya Ligi 3. Grup takvimi de açıklandı.

Buna göre A Erkek Milli Takımımız, 2015 FIVB Dünya Ligi'nin grup aşamasında Karadağ, Porto Riko ve Tunus'la mücadele edecek. 12-14 Haziran 2015 tarihlerinde oynanacak 1. hafta maçlarına Karadağ ev sahipliği yaparken; 19-21 Haziran 2015 tarihlerindeki 2. hafta maçları ise Türkiye'de oynanacak.

2015 FIVB Dünya Ligi 3. Grup finalleri ise 3-5 Temmuz 2015 tarihleri arasında Slovakya'da oynanacak.

Türkiye'nin ev sahipliğinde organize edilecek 2015 FIVB Bayanlar U23 Dünya Şampiyonası'nın tarihi ise yoğun maç takviminden dolayı daha sonra belli olacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.