Adanaspor maçı sonrası Aziz Yıldırım isyan etti; Hakem terörü var

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 berabere kaldıkları Adanaspor karşılaşmasının ardından hakemlere yüklendi. Yıldırım, maç süresince sahada hakem terörü yaşandığını idda etti.

15 Ocak 2017 Pazar 22:29
Adanaspor maçı sonrası Aziz Yıldırım isyan etti; Hakem terörü var






Adanaspor maçı sonrası Aziz Yıldırım isyan etti; Hakem terörü var

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 biten Adanaspor maçının ardından hakemlere tepki gösterdi. Yıldırım, “Konuşmuyoruz ama adeta hakem terörü var” dedi.



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 berabere kaldıkları Adanaspor karşılaşmasının ardından hakemlere yüklendi. Maçın hakeminin bugün karşılaşmanın kontrolünü kaybettiğini belirten Yıldırım, “Maçın hakemi 17. dakikada penaltıyı görmüyor. Senin işin görmek. Bugün kontrolü kaybetti. Konuşmayalım diyoruz ama artık konuşacağım. Ne zaman konuşsak ceza yiyoruz. Versinler bana ceza. Tribünde izlemem. Türk futbolunun temizlenmesi gerekiyor. Birlik beraberlik olması gereken günler geçiriyoruz. Ülkemizin üzerinde oyunlar oynanıyor. Ancak şu anda da Türk futbolunda hakem terörü var. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, sporla ilgili olan herkese sesleniyorum. Bu işin temizlenmesi lazım” ifadelerini kullandı.

“Takım çok kötü oynadı”

Bugün takım olarak Adanaspor karşısında çok kötü oynadıklarını da söyleyen Aziz Yıldırım, “Bugün soğukta gelen taraftarlar, tribünde desteğini veriyor, takım oyun oynamıyor. Futbolcular kendilerine çeki düzen vermeli. Bizim futbolcular, Anadolu kulübünden büyük takıma geldiği zaman kendilerini çıtanın üzerine çıkmış olarak görüyor. Kendilerine 'Oğlum bak, iyi oyna Avrupa’ya git' diyoruz, 'Ben zaten iyi oynuyorum' diyor. Bugün gördük sahadaki yerli oyuncuları. Milli takım 30 futbolcu içinden kadro kurmaya çalışıyor.

Böyle gitmez. Biz 10 sene sonra bile başarılı olursak tesadüf olur. Almanya, Belçika, Macaristan; 2000-2005 yılları arasında çok mu iyiydi. Ama yaptılar yatırımlarını, şimdi 150-200 futbolcu içinden milli takım kuruyorlar. Ben bunları söyleyince kötü oluyorum. Kulüpler Birliği’yle de işim yok. Kendi toplantılarına katılım göstermemizi istiyorlar, bizden birisi gidiyor. Ama benim işim olmaz. Ben hapse girdim, hangi biri gelmiş ceza evine beni ziyarete” dedi.

“2 milyon Euro önerdik”

Mehmet Ekici konusuna da değinen Aziz Yıldırım, “Bu futbolcuyla görüşen kulüpler vardı. 'Eğer Fenerbahçe isterse görüşelim' dediler, biz de görüştük. Aatif ve Fernandao’yu istediler bizden. Biz de Fernandao’yu veremeyeceğimizi söyledik. Aatif ve 500 bin Euro önerdik. Ama Aatif gitmedi. Son olarak dün 2 milyon Euro önerdik kabul etmediler. Trabzon’un oyuncusuna karışamayız. Sezon sonunda konuşulur. Çocuk tercihinin Fenerbahçe olduğunu söylüyor. Kulüplerin menfaati doğrultusunda hareket ediliyor. Birçok kulüpten birçok futbolcu gelmek istiyor. Hepsini divanda açıklayacağım” dedi.


LEVENT ŞAHİN: "İKİ KEZ ÖNE GEÇTİĞİMİZ MAÇI BERABERE BİTİRMEK ÜZÜYOR"


Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, "İki kez öne geçtiğimiz maçı berabere bitirmek üzüyor tabi. Önümüzde 18 maç vardı. Hangi takımlardan puan alabiliyorsak alacağız" dedi.

"Hangi takımlardan puan alabiliyorsak alacağız"

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Adanaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, "İki kez öne geçtiğimiz maçı berabere bitirmek üzüyor tabi. Önümüzde 18 maç vardı. Hangi takımlardan puan alabiliyorsak alacağız ve sonunda takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Taraftara teşekkür ediyorum, bu atmosferde bizi yalnız bırakmamak ve destelemek kolay değil. Duyduğumuz en ufak ses bile bizi motive ediyor. Desteklerini önümüzdeki maçlarda da bekliyoruz" diye konuştu.

"Transferler gelecek"

Çok daha iyi olabileceklerini belirten Şahin, "Transferler gelecek. Maç maç geçeceğiz bu periyotu. Umarım Fenerbahçe maçıyla birlikte hak ettiği yere getiririz takımı" açıklamalarında bulundu.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.