Ahmet Çakar'dan Rasim Ozan'a zehir zemberek sözler

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, spor camiasına soktuğunu belirttiği Rasim Ozan Kütahyalı'yı sert sözlerle eleştirdi.

30 Eylül 2013 Pazartesi 08:59
Ahmet Çakar'dan Rasim Ozan'a zehir zemberek sözler








Ahmet Çakar, Beyaz TV'de birlikte yaptıkları spor programında Terim'in gönderilmesinin haklı bir operasyon olduğunu savunan Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'Truva atı' olduğunu söyledi. "Rasim Ozan bir truva atıdır. Galatasaray'daki operasyonda Rasim'in de parmağı vardır. Yeni Galatasaray projesine hizmet vermiştir. Derin Galatasaray'ın maşası." ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'yı futbol camiasına soktuğu için pişman olduğunu dile getiren Çakar, devamla şöyle konuştu: "Seni ben bir çiçek gibi toprağa ektim 2 sene önce, gübre attım, su verdim, güneşe çıkarttım, havalandırdım, ilaçlamanı yaptım tam bir çiçek gibi. Allah benim belamı versin ki seni şu spor alemine sokmuşum."

ERTEM ŞENER'DEN ÇOK SERT ELEŞTİRİ: SENDEN ŞÜPHE DUYUYORUM

Programın sunucusu ve Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ile Kütahyalı arasında da sert diyaloglar yaşandı. Galatasaray'ın başına getirilen Mancini'nin bir videosunu yayımlayan Şener'e, 'Senin ekibinden şüphe duyuyorum, Mancini'yi itibarsızlaştırıyorlar' şeklinde yorumda bulundu. Şener'in bu eleştiriye cevabı çok sert oldu: "Ben de senden şüpheleniyorum. İçirede 3-5 kuruşa 72 saat çalışan arkadaşlarıma böyle diyemezsin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.