Akhisar Belediyespor zorlu virajda

SPOR Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, zorlu bir periyoda giriyor. Bundan sonra oynayacağı 5 maçın 3'ünü deplasmanda, 2'sini sahasında oynayacak olan yeşil siyahlı ekip, birbirinden kritik bu 5 müsabakanın ardından evinde Galatasaray'ı...

08 Mart 2015 Pazar 13:17
Akhisar Belediyespor zorlu virajda






SPOR Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, zorlu bir periyoda giriyor. Bundan sonra oynayacağı 5 maçın 3'ünü deplasmanda, 2'sini sahasında oynayacak olan yeşil siyahlı ekip, birbirinden kritik bu 5 müsabakanın ardından evinde Galatasaray'ı konuk edecek.
Zorlu 5 haftada Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor ile Manisa'da, Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ve Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, bu süreci en az kayıpla geçip tırmanışa geçmeyi planlıyor.
Göreve geldiğinde, hedefini UEFA Avrupa Ligi olarak açıklayan teknik direktör Roberto Carlos, cumartesi günü oynayacakları Kardemir Karabükspor müsabakası için futbolcularını uyararak, "Sadece maçlara konsantre olun. Zininsel hazırlık da en az fiziksel hazırlık kadar önemli" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.