Akhisar Belediyespor'da 6 futbolcuya uyarı

SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek olan Akhisar Belediyespor, sarı kart sınırında bulunan 6 as futbolcusunu uyardı. Defansta görev yapan Dauglao, Tolga ve Kadir, orta saha oyuncuları kaptan Bilal ile...

30 Mart 2015 Pazartesi 13:12
Akhisar Belediyespor'da 6 futbolcuya uyarı






SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek olan Akhisar Belediyespor, sarı kart sınırında bulunan 6 as futbolcusunu uyardı.
Defansta görev yapan Dauglao, Tolga ve Kadir, orta saha oyuncuları kaptan Bilal ile Pekin ve golcü Gekas'ın 3'er sarı kartı olduğunu belirten Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, futbolcuların dikkatli olmaları konusunda uyarıldığını açıkladı. Kasığındaki ağrıları geçen kaleci Oğuz'un da Gaziantepspor maçı hazırlıklarına katıldığı bilgisini veren Acar, şöyles devam etti:
"Kadromuzdaki 25 futbolcu da gösterdikleri performansla göreve hazır oldukları izlenimini veriyor. Evimizde oynayacağımız Gaziantepspor müsabakasının ardından üst üste Mersin İdmanyurdu ve Torku Konyaspor deplasmanlarına çıkacağız. Puan cetvelinde üst sıralara tırmanarak rahatlayacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.