Alman futbolcu Müller'den Özil ve Gündoğan'a destek

Alman milli futbolcu Thomas Müller, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çekindiği için eleştirilen Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ı "İkisinin de kesinlikle arkasındayız." sözleriyle destekledi.

03 Haziran 2018 Pazar 22:22
Alman futbolcu Müller'den Özil ve Gündoğan'a destek






BERLİN (AA) - Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Bayern Münih'in futbolcusu Thomas Müller, Türk kökenli takım arkadaşları Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın milli takımın önemli parçaları olduğunu söyledi.

Müller, "Welt am Sonntag" gazetesine verdiği röportajda, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmelerini değerlendirdi.

Konunun milli takım kampının ilk günlerinde konuşulduğunu ve iki oyuncunun takım içinde görüşlerini ifade ederek soruları yanıtladığını belirten Müller, "İkisinin de kesinlikle arkasındayız. Onlar takımımızın önemli parçalarıdır." ifadesini kullandı.

Muhabir: Erbil Başay

Son Güncelleme: 03.06.2018 20:08
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.