Altay'a yeniden yasak şoku

ALTAY'da Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetimin devre arasında 226 bin TL tutarındaki eski futbolcu alacaklarını ödeyerek kaldırdığı transfer yasağı yeniden devreye girdi. 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son sırada yer alan siyah beyazlı...

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:54
Altay'a yeniden yasak şoku






ALTAY'da Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetimin devre arasında 226 bin TL tutarındaki eski futbolcu alacaklarını ödeyerek kaldırdığı transfer yasağı yeniden devreye girdi.
2'nci Lig Beyaz Grup'ta son sırada yer alan siyah beyazlı kulübe, 2 eski futbolcusuna olan toplam 120 bin TL borç nedeniyle transfer yasağı geldi. 2011-13 sezonlarında Altay'da forma giyen Erol Yükseker'in 45 bin, Yunus Altun'un ise 75 bin TL alacağının kesinleştiği, bunun üzerine Futbol Federasyonu'nun Altay'a yasak koyduğu bildirildi.
Eski teknik direktör Turgut Uçar'ın 200 bin TL alacağının da Yargıtay'da karar aşamasında olduğu, 22-26 Nisan'da yapılacak kongrede göreve gelecek yönetimi 1.2 milyon TL tutarındaki eski futbolcu alacağı olduğu öne sürülüyor. Bu alacaklar arasında en yüksek meblağın 488 bin TL ile Hasan Uğur ve 396 bin TL ile Cenk Tekelioğlu'na ait olduğu belirtiliyor.
3'üncü Lig'e düşmesi halinde "iddaa" gelirleri 1.6 milyon TL'den, yaklaşık 800 bin TL'ye inecek siyah beyazlı kulüp, yeniden yapılandırdığı vergi borcu anlaşmasının bozulmaması için sadece Maliye'ye ayda 105 bin TL ödeyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.