Altınordu'da yüzler gülüyor

PTT 1'inci Lig'deki İzmir derbisinde Karşıyaka'yı 5-0'lık skorla bozguna uğratarak üst üste dördüncü galibiyetine imza atan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bizim lugatımızda rehavet kelimesine yer yok" dedi. "Kazandıkça...

19 Nisan 2015 Pazar 14:31
Altınordu'da yüzler gülüyor






PTT 1'inci Lig'deki İzmir derbisinde Karşıyaka'yı 5-0'lık skorla bozguna uğratarak üst üste dördüncü galibiyetine imza atan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bizim lugatımızda rehavet kelimesine yer yok" dedi. "Kazandıkça daha da hırslanıyoruz" ifadesini kullanan teknik adam, Şanlıurfaspor deplasmanında da 3 puan için ter dökeceklerini dile getirerek, "Bize herkes ligi bitirmiş gözüyle bakıyor. Tatile girmedik, ilk 6 için şansımız var. Aynı ciddiyetle mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.
Derbideki farklı galibiyeti beklemediklerini ancak kazanacaklarına inanarak sahaya çıktıklarını ifade eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Son haftalardaki futbolumuz nedeniyle Karşıyaka'yı yeneceğimize inanıyorduk. Hücumu ve savunmayı takım olarak yapıyoruz. Son düdük çalana kadar disiplini elden bırakmıyoruz. Skor 5-0'a geldikten sonra bile geriye çekilme gibi bir düşüncemiz olmadı. Güvenimiz yerine geldi. Her oyuncumuz skora katkı sağlıyor. Bu da bizi ümitlendiriyor." 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.