Anadolu Efes İstanbul BŞB'yi farklı geçti

    İSTANBUL- Türkiye Basketbol Ligi'nde 21. hafta maçında İstanbul BŞB'ye konuk olan Anadolu Efes karşılaşmadan 106-64 galip ayrıldı. Cebeci Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Anadolu Efes 48-34 önde tamamladı....

09 Mart 2015 Pazartesi 21:35
Anadolu Efes İstanbul BŞB'yi farklı geçti






 

 

İSTANBUL-

Türkiye Basketbol Ligi'nde 21. hafta maçında İstanbul BŞB'ye konuk olan Anadolu Efes karşılaşmadan 106-64 galip ayrıldı. Cebeci Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Anadolu Efes 48-34 önde tamamladı. İkinci yarıda da sahada ki üstün oyununu da sürdüren Anadolu Efes İstanbul BŞB'yi farklı geçti.

Dusan Ivkovic:" Bugüne kadarki en iyi hücum performansımızı sergiledik"

Türkiye Basketbol Ligi 21. hafta maçında İstanbul BŞB'yi 106-64 mağlup eden Anadolu Efes'te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

"Bugün bizim maçımızdı. İstanbul BŞB'ye çok saygı duyuyorum. Yeni antrenörleri ile beraber son dokuz maçlarındaki performanslarını biliyoruz. Bugün hücumda çok iyiydik. Cuma günü oynadığımız Unicaja Malaga maçı sonrasında bu karşılaşmaya sadece tek antrenman ile hazırlandık. Bugüne kadarki en iyi hücum performansımızı sergiledik. 106 sayı kaydettik ki bu bizim için sezonun en iyi rakamı. Ayrıca 25 asist ve 6 top kaybı da çok olumlu rakamlar. Dörde bir oranı hücumda ne kadar iyi olduğumuzun bir göstergesi. İki sayılık ve üç sayılık isabet oranlarımız da yüksekti. Play-off'lar öncesi bu zorlu periyotta çok önemli bir sonuç oldu. Şimdi yarından itibaren CSKA Moskova maçı hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Maalesef bu sezon ilk kez iki oyuncumuz aynı maçta sakatlandı. Doktorumuzun dediğine göre Deniz'in sakatlığı çok ciddi değil ama Furkan'ın sakatlığı ciddi görünüyor. İstanbul BŞB'ye bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.