Aydınspor 1923 play off potasında

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'taki Ege derbisinde Turgutluspor'u 1-0 mağlup ederek 3 hafta sonra yeniden play off potasına giren Aydınspor 1923'te yüzler güldü. Yenilgi yüzü görmediği son 5 haftada 4 galibiyet elde eden siyah beyazlı takımın...

02 Mart 2015 Pazartesi 15:14
Aydınspor 1923 play off potasında






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'taki Ege derbisinde Turgutluspor'u 1-0 mağlup ederek 3 hafta sonra yeniden play off potasına giren Aydınspor 1923'te yüzler güldü.
Yenilgi yüzü görmediği son 5 haftada 4 galibiyet elde eden siyah beyazlı takımın teknik direktörü Akif Başaran, sahalarında oynayacakları 1461 Trabzon maçıyla galibiyet serisini sürdürmek istediklerini vurgulyarnken şunları söyledi:
"Hem tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Turgutluspor hem de bizim için de kritik bir karşılaşmayı geride bıraktık. Müsabaka bu yüzden gergin bir ortamda oynandı. İlk yarıda tempo düşüktü. İkinci yarıda baskı oluşturarak aradığımız golü bulduk. Daha sonra fırsatları değerlendirseydik fark artabilirdi. İyileşen Berkay bu hafta takıma dönebiylecek."
MERTAN ATIYOR AYDINSPOR 1923 KAZANIYOR
Aydınspor 1923'ün devre arasında Altınordu'dan kiraladığı Mertan Caner Öztürk, attığı gollerle takımına puanlar kazandırmaya devam ediyor. Turgutluspor filelerini 58'inci dakikada sarsarak galibiyetin mimarlarından biri olan Mertan, siyah beyazlı formayla üçüncü golünü kaydetti. Aydınspor 1923, Mertan'ın attığı gollerde Tavşanlı Linyitspor, Kartalspor ve Turgutluspor maçlarında sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.