Aykut Kocaman: "Bizim bu organizasyonu yenecek gücümüz yok"

Akın Çorap Giresunspor   maç sonrası, sezon başından bu yana Fenerbahçemiz hakkında verilen, verilmeyen hakem kararlarıyla ilgili açıklamalar yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman şunları söyledi:

01 Şubat 2018 Perşembe 08:34
Aykut Kocaman: "Bizim bu organizasyonu yenecek gücümüz yok"






Aykut Kocaman: "Bizim bu organizasyonu yenecek gücümüz yok"

   Akın Çorap Giresunspor   maç sonrası, sezon başından bu yana Fenerbahçemiz hakkında verilen, verilmeyen hakem kararlarıyla ilgili açıklamalar yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman şunları söyledi: “Aynı pozisyonlarda bu kartlar neden rakiplere verilmiyor? Niye bize veriliyor, demiyorum. Bunu çok merak ediyorum. 1. dakika sarı kart. Doğrudur, hiçbir itirazım yok. Aynı davranış ve çok daha ağırları; hakemlerin gözleri kapanıyor. Görmüyorlar. Fenerbahçe’de net bir şekilde görebiliyorlar. Karabükspor maçında hakem Alper Ulusoy. 3 oyuncumuz kart sınırında. Çat, çat, çat. Sanki seçilmiş gibi. Çok net. Konya deplasmanına stopersiz gidiyoruz. Trabzon’da oynuyoruz. Ayağa basma falan da değil. Direkt baldıra basıyor ve ayağını çeviriyor. Bırakın faulü, sakatlamaya yönelik bir hareket. Ülkenin en güvenilir hakemleri bunu görmüyorlar. Kimsenin hakkına hukukuna saldıracak bir yapım yok. İstediğim tek şey biraz daha düzen, biraz daha adalet. Mümkün olduğu kadar biraz daha görmeleri. Çok net gözüküyor. Daha önceden de söylemiştim. Beşiktaş’ı yendiğimiz maçtan sonra neden Beşiktaş’ı yendik diye linç edildik. Akhisar maçında infaz yerine getirildi. Pek çoğu bana ahlaksızca saldırmaya çalışırken, umut vermeye çalışıyorum. Bizim bir şeyleri elde etmemiz zor gözüküyor. Bizim hakemleri yenecek gücümüz yok. Ya da bu organizasyonu geçecek gücümüz yok. Ne olacağını da bilmiyorum. Çocuklar sonuna kadar büyük çaba gösteriyorlar. Bizim çabamız bir yere kadar. Fenerbahçe’ye karşı enteresan bir durum var”

Anahtar Kelimeler:
Aykut KocamanFenerbahçemiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.