Aysal'a 'Aday ol' Baskısı Artıyor

Galatasaray Kulübü 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçime yaklaşırken, seçim öncesi belirsizlik de artıyor. Başkan Ünal Aysal, çekilme kararının ardından sonra yaptığı açıklamalarda da işi 'herhalde'ye...

29 Eylül 2014 Pazartesi 10:40
Aysal'a 'Aday ol' Baskısı Artıyor






Aysal'a 'Aday ol' Baskısı Artıyor


Galatasaray Kulübü 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçime yaklaşırken, seçim öncesi belirsizlik de artıyor.

Başkan Ünal Aysal, çekilme kararının ardından sonra yaptığı açıklamalarda da işi 'herhalde'ye bırakmadığını ve kesin olarak aday olmayacağını çok defa vurguladı. Ancak sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri Ünal Aysal'ı çekilme fikrinden caydırmak için çaba gösteriyor. Son olarak Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, yaptığı açıklamada, "Ünal Aysal'a yeniden aday olması için yalvaracağım" diye konuştu ve bu konuda girişimlere başlayacağını ilan etti.

İnan Kıraç'ın bu açıklamasına paralel olarak, başkan adaylığını açıklayan tek isim olan Alp Yalman'a da 'çekil' yönünde telkinler olduğu ve başka hiçbir aday çıkmaz ise Ünal Aysal'ın dönmeye mecbur olacağı ileri sürüldü.

Ancak Alp Yalman bu tekliflere olumsuz yanıt verdi. Aysal'ın yeniden aday olmasını isteyen grup ise, Yalman'ın listesine girmesi beklenen isimlere de "Alp Yalman'ın listesine girmeyin, Ünal Aysal geri dönecek" yönünde telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL /

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.