Aytemiz Alanyaspor 1-Fenerbahçe 4

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 5.haftasında, Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe , rakibini 4-1 yendi.

18 Eylül 2017 Pazartesi 08:13
Aytemiz Alanyaspor 1-Fenerbahçe 4






Aytemiz Alanyaspor 1-Fenerbahçe 4

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 5.haftasında, Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe , rakibini 4-1 yendi. Sarılacivertlilerin gollerini 16. dakikada Vincent Janssen, 45+2 ile 90+5. dakikalarda Mathieu Valbuena ile 60. dakikada penaltıdan Giuliano Victor De Paula kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü ise 42. dakikada Emre Akbaba’dan geldi. Fenerbahçemiz bu sonuçla puanını 8’e yükseltti.  

Stat: Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı'nda

Hakem: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Gassama (Dk. 55 Welinton Silva), Tzavellas, Birol Parlak, Berkan Emir (Dk. 61 N'Sakala), Efecan Karaca, Taha Yalçıner, Mbilla (Dk. 66 Lungu), Emre Akbaba, Junior Fernandes, Vagner Love 

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neto, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Ozan Tufan, Dirar (Dk. 32 Mehmet Ekici) (Dk. 78 Alper Potuk), Giuliano, Valbuena, Janssen (Dk. 84 Soldado) 

Goller: Dk. 16 Janssen, Dk. 45+2 ve 90+5 Valbuena, Dk. 60 Giuliano (Penaltıdan) (Fenerbahçe), Dk. 42 Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor) 

Sarı kartlar: Dk. 27 Neto, Dk. 45 De Souza, Dk. 79 Kameni (Fenerbahçe)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.