Balçova Yaşamspor 5 Hafta Sonra Kazandı

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Kayseri Şekerspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Balçova Yaşamspor, 5 hafta sonra kazanmayı başardı. En son galibiyetini sezonun ilk haftasında Bayburtspor deplasmanında alan Balçova...

19 Ekim 2014 Pazar 13:30
Balçova Yaşamspor 5 Hafta Sonra Kazandı






SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Kayseri Şekerspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Balçova Yaşamspor, 5 hafta sonra kazanmayı başardı.
En son galibiyetini sezonun ilk haftasında Bayburtspor deplasmanında alan Balçova Yaşamspor, daha sonra oynadığı Ankara Demirspor (2-2), Erzurum Büyükşehir Belediyespor (1-1), Silivrispor (1-3), Anadolu Üsküdar (1-0) ve Ayvalıkgücü Belediyespor(0-0) maçlarını kazanamadı.
Teknik direktör Altan Çetindağ, Kayseri Şekerspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini belirterek, "Oynadığımız iyi futbolu galibiyetle süsledik. Kendimize geldik" yorumunu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.