Balıkesirspor'da Başkan Aktürk Kulak Çekti

SÜPER Lig'de 5 puanla son sırada bulunan Balıkesirspor'da pazartesi günü iç sahada Sivasspor'la oynanacak maçın hazırlıkları sürerken Başkan Tuna Aktürk, teknik heyet ve futbolcularla antrenmandan önce yaptığı toplantıda uyarılarda...

18 Kasım 2014 Salı 14:16
Balıkesirspor'da Başkan Aktürk Kulak Çekti






SÜPER Lig'de 5 puanla son sırada bulunan Balıkesirspor'da pazartesi günü iç sahada Sivasspor'la oynanacak maçın hazırlıkları sürerken Başkan Tuna Aktürk, teknik heyet ve futbolcularla antrenmandan önce yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.
Sivasspor'un 1 puan farkla bir basamak üzerlerinde yer aldığını hatırlatan Başkan Aktürk, "Kazanırsak 6 maçlık galibiyet hasretimiz biter, son sıradan kurtulur ve yeni bir sayfa açarız. Kaybetmeyi ise aklımın ucunden bile geçirmiyorum. En kötü sonuçlarda bile bu yönetim arkanızda durdu. Artık sıra sizde. Çıkın, oynayın ve kazanın" dedi.
Öte yandan geçtiğimiz cumartesi günü Bursaspor'la oynanan hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Emrullah'ın Sivasspor randevusunda takımdaki yerini alabileceği açıklandı. Dizinde ağrılar yüzünden son iki müsabakaya iğne vurularak çıkan Nuno Coelho da çalışmaya katılırken Gökhan Ünal'ın sakatlığının geçmesiyle takımda Andre Santos dışında eksik kalmadı.
Yan bağlarında yırtık olduğu belirlenen Andre Santos Balıkesir'e dönmesine rağmen antrenmana katılmadı. Balıkesir'de tedavisi sürecek olan Santos'un sahalara dönmesinin en az 1.5 ayı bulacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.