Bayanlar 2 Bronz İle Kapattı

Bayanlar güreş yarışmalarını Türkiye, 2 bronz madalya ile kapattı.

16 Haziran 2015 Salı 21:14
Bayanlar 2 Bronz İle Kapattı






Bayanlar 2 Bronz İle Kapattı  
   
Bayanlar güreş yarışmalarını Türkiye, 2 bronz madalya ile kapattı.1. Avrupa Oyunları'nda Haydar Aliyev Spor Sarayı'nda yapılan mücadelelerde 53 kiloda ter döken milli güreşçi Merve Kenger, Moldovalı Natalia Budu ile bronz madalya için mindere çıktı. Yenik götürdüğü mücadelede rakibini tuş eden Merve Kenger madalyaya ulaştı.
   58 kiloda yarı finale adını yazdıran Elif Jale Yeşilırmak, Belaruslu Anastasiya Huckok karşısında üstün bir mücadele çıkararak sayıyla rakibini yendi ve bronz madalyanın sahibi oldu.
   75 kiloda Yasemin Adar, Moldovalı Svetlana Saenko ile bronz madalya için güreşti. Rakibine başta üstünlük sağlayan Yasemin Adar 3-0 öne geçti. 2.bölümde inanılmaz hatalar yaptı ve rakibine üst üste sayılar vererek farklı yenildi.Bayanlar güreş yarışmalarını Türkiye, 2 bronz madalya ile kapattı.
Son Güncelleme: 16.06.2015 21:16
Anahtar Kelimeler:
Bayanlar1.Avrupa Oyunları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.