Beşiktaş'tan Seba'ya vefa

Süleyman Seba bu stadla anılacak

14 Ağustos 2014 Perşembe 07:57
Beşiktaş'tan Seba'ya vefa






Beşiktaş'tan Seba'ya vefa
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni stada dün yaşamını yitiren Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın adının verilebileceğini söyledi

Türk futbolu dün akşam saatlerinde efsane başkan Süleyman Seba'dan gelen haberle sarsıldı.Türk futbolunun beyefendisi efsane başkan Süleyman Seba tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

YENİ STADA ADI VERİLEBİLİR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süleyman Seba'nın vefatı hakkında D Smart'a yaptığı açıklamada Seba'nın adının yeni stada verilebileceğini söyledi. İşte Fikret Orman'ın o sözleri: "Vodafone ile konuşacağız. Bu stada Süleyman Seba'nın adını vermek istiyoruz. Yönetim Kurulu'nda da konuşacağız, isteğimiz bu yönde. Süleyman Seba'nın ismi ile yanyana olmak her sponsora katkı sağlar."

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.