Bursaspor'da Mersin İdmanyurdu hazırlıkları sürüyor

BURSASPOR, Mersin İdmanyurdu ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Özlüce tesislerinde sürdürdü. Basına ilk 20 dakika açık olarak gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Teknik direktör Şenol...

26 Şubat 2015 Perşembe 17:18
Bursaspor'da  Mersin İdmanyurdu hazırlıkları sürüyor






BURSASPOR, Mersin İdmanyurdu ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Özlüce tesislerinde sürdürdü. Basına ilk 20 dakika açık olarak gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Yeşil beyazlılar daha sonra minderler üzerinde stretching hareketleri yaptı. Antrenmana kontrol pas çalışması ile devam eden Bursaspor son bölümde taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. İzinden dönen Volkan Şen ve sakatlığı bulunan Emre Taşdemir takımdan ayrı çalıştı.
Bursaspor yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürecek.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.