Cenk Tosun: Ya tamam, ya devam gecesiydi

Eskişehir'de oynanan Türkiye - Hırvatistan 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında tek golün sahibi Cenk Tosun'dan önemli açıklamalar

06 Eylül 2017 Çarşamba 00:43
Cenk Tosun: Ya tamam, ya devam gecesiydi






Cenk Tosun: Ya tamam, ya devam gecesiydi

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği maçtaki tek golü atan Cenk Tosun, karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı


Cenk Tosun, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadaki tek golü atan Cenk Tosun şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bir taktik savaşı vardı sahada. Rakip de gerçekten çok iyi rakip. Bizim için tamam ya da devamdı. 2 maçı da alırsak sanırım ikinciliği garantiliyoruz ya da yüzde 90, lider olma şansımız da var. Bugünkü gibi savaşırsak, iki maçtan da galibiyetle ayrılırız. Herkes kulüplerinde oynamıyor, herkes kendini hazır tutmalı"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.