Cumhurbaşkanlığı kupası Fenerbahçe’nin

32. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası Final mücadelesini Fenerbahçe kazandı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 20:37
Cumhurbaşkanlığı kupası Fenerbahçe’nin






      Cumhurbaşkanlığı kupası Fenerbahçe’nin


32. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası Final mücadelesini Fenerbahçe kazandı.
   Ankara’da oynanan karşılaşmada Anadolu Efes ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu maçta rakibini 77-69 yenen Fenerbahçe   6. kez bu kupayı müzesine  götürdü.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, kaldığı yerden devam ediyor. 2015-2016 sezonunu lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu ile Avrupa 2.’si olarak tamamlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezona da Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başladı.

Fenerbahçemize şampiyonluk kupasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Maçın en değerli oyuncusu ise Ali Muhammed oldu. Karşılaşmada 19 sayıyla oynayan Ali Muhammed ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan aldı.
   Ankara Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Anadolu Efe başkanı Tuncay Özilhan,Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay izledi.
  

 

Son Güncelleme: 05.10.2016 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.