Denizlispor'da Genkov Sevinci

MİLLİ maçlar nedeniyle PTT 1'inci Lig'e verilen arada 4 günlüğüne izne çıkan Denizlispor, antrenmanlara çarşamba günü yeniden başlayacak. Ankara'da Osmanlıspor-Şanlıurfaspor maçını izleyen teknik direktör Özcan Bizati,...

05 Ekim 2014 Pazar 13:51
Denizlispor'da Genkov Sevinci






MİLLİ maçlar nedeniyle PTT 1'inci Lig'e verilen arada 4 günlüğüne izne çıkan Denizlispor, antrenmanlara çarşamba günü yeniden başlayacak.
Ankara'da Osmanlıspor-Şanlıurfaspor maçını izleyen teknik direktör Özcan Bizati, lig arasında sakatlığı bulunan Bulgar golcü Genkov'un iyileşeceğini açıklarken şunları söyledi:
"Onun takıma dönmesi ofansif gücümüzü artıracak. Gol yollarında daha etkili olacağız. İlk 5 haftada çok dirençli takımlarla oynadık. Belki maçları kazanamadık ama kaybetmedik de. Milli maç arasından sonra 2-3 haftalık galibiyet serisi yakalamak istiyoruz."

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.