Derbi Maçta Sahaya Girmek İsteyen Taraftarı Polis Engelledi

Emre KOŞAK/İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında bugün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin son bölümlerinde Beşiktaşlı bir taraftar sahaya girmek istedi. Kuzey bölümündeki kale arkası tribününde maçı izleyen Beşiktaşlı...

02 Kasım 2014 Pazar 21:52
Derbi Maçta Sahaya Girmek İsteyen Taraftarı Polis Engelledi






Derbi Maçta Sahaya Girmek İsteyen Taraftarı Polis Engelledi

Emre KOŞAK/İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında bugün oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin son bölümlerinde Beşiktaşlı bir taraftar sahaya girmek istedi.

Kuzey bölümündeki kale arkası tribününde maçı izleyen Beşiktaşlı bir taraftar, tribünden tartan piste atladı. Sahaya doğru yönelen ve yeşil zemine doğru koşan taraftarı spor şube polisleri yaka paça yakalayarak saha girmesine engel oldu. Beşiktaşlı taraftar polisler tarafından stat dışına çıkarıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.