Ersun Yanal bırakıyor mu

Trabzonspor’da ardı ardına alınan kötü sonuçlardan sonra sular durulmuyor.

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:01
Ersun Yanal bırakıyor mu






Ersun Yanal bırakıyor mu
   Trabzonspor’da ardı ardına alınan kötü sonuçlardan sonra sular durulmuyor.Teknik Direktör Ersun Yanal bugün Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile kısa bir görüşme yaptı.Görüşmede Başkanın istemesi durumunda görevini bırakacağını söyleyen Ersun Yanal’a Başkan Muharrem Usta’nın devam etmesini söylediği öğrenildi.
   Kısa toplantı sonrası gazetecilerin sorularına biraz daha sabır diye yanıt veren Tecrübeli Hocanın takımın gidişi düzelmezse önümüzdeki günlerde ciddi bir şekilde istifasının gündeme geleceği konuşuluyor.
   Tecrübeli Hoca bu sezon Trabzonspor ile 12 resmi lig karşılaşmasında 3 galibiyet elde edebildi.Trabzon basınında bugün çok eleştirlen 54 yaşındaki hocanın önümüzdeki günlerde alacağı karar merakla bekleniyor.
 
Son Güncelleme: 28.11.2016 18:16
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporErsun Yanal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.