Fenerbahçe-Anadolu Efes karşılaşıyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 13. hafta maçında Fenerbhçe,Anadolu Efes karşı karşıya geliyor.

02 Ocak 2017 Pazartesi 08:58
Fenerbahçe-Anadolu Efes karşılaşıyor







Fenerbahçe-Anadolu Efes karşılaşıyor
   Spor Toto Basketbol Süper Ligi 13. hafta maçında Fenerbahçe,Anadolu Efes karşı karşıya geliyor.
   Ülker Sporst Arena’da oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmayı  Emin Moğulkoç,Sinan İşgüder,Can Mavisu hakem üçlüsü yönetecek.
   Fenerbahçe son lig karşılaşmasında Trabzonspor Medical Park’ı ağırladı ve karşılaşmayı 98-78 kazandı. Fenerbahçe son Euroleague maçında ise Oliympiakos’a konuk oldu ve 71-62 mağlup oldu.
   Anadolu Efes Süper Toto Basketbol Ligi’nde bu sezon son lig maçında Darüşşafaka Doğuş’u 78-72 yendi.Euroleague maçında Real Madrid’i ağırladı ve 78-80 mağlup oldu.  


 Galatsaray Odeobank-Darüşşafaka Doğuş karşılaşıyor
  Spor Toto Basketbol Süper Liği 13.hafta maçında Galatasaray Odeobank evinde Darüşşafaka Doğuş’u ağırlıyor.Abdi İpekçi Arena!da saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı NTV Spor naklen yayınlayacak.
   
 
Son Güncelleme: 02.01.2017 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.