Fenerbahçe'de Robin Van Persie şoku

Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persi'nin yapılan son kontrollerinde diz bağında ikinci derecede yırtık ortaya çıktı.

05 Eylül 2017 Salı 10:32
Fenerbahçe'de Robin Van Persie şoku






Fenerbahçe'de Robin Van Persie şoku


Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie'nin yapılan son kontrollerinde diz bağında ikinci derecede yırtık ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ancak Hollanda Milli Takımının davetine giden Robin van Persie'nin sol diz çapraz bağında yırtık olduğu açıklandı.

Hollanda'nın Fransa ile oynadığı mücadelede sonradan oyuna giren Robin van Persie'nin bu maçta dizinden sakatlık yaşadığı belirtildi. Hollandalı yıldızın yapılan muayene ve tetkikler sonucunda sol iç yan bağ gradede 2. Derece yırtık ve ön çapraz bağında kısmi yırtık tespit edildiği belirtilirken tedavisine başlandığı açıklandı.

Son Güncelleme: 05.09.2017 15:35
Anahtar Kelimeler:
Robin Van Persie
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.