Fenerbahçe kupa finaline hazır

Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 16:49
Fenerbahçe kupa finaline hazır






İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde yarın Diyarbakır'da Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Rakamlarla Türkiye Kupası finalleriDiyarbakır kupa finaline hazırFenerbahçe finale namağlup geldiFenerbahçe kupa hasretini bitirmek için sahaya çıkıyorAkhisarspor ilk peşindeOkan Buruk'un hedefi Avrupa kupaları

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sürdürdükleri idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladıkları bildirildi.

Fenerbahçe kafilesi, saat 15.45'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Diyarbakır'a gidecek.

Muhabir: Süha Gür

Son Güncelleme: 09.05.2018 14:26
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.