Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Bu sezonun nasıl oynandığını herkesin vicdanına bırakıyorum

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bu sezonun nasıl oynandığını herkesin vicdanına bırakıyorum" dedi. İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını kaybeden Fenerbahçe'nin...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 22:31
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Bu sezonun nasıl oynandığını herkesin vicdanına bırakıyorum






Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bu sezonun nasıl oynandığını herkesin vicdanına bırakıyorum" dedi.

İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını kaybeden Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, düzenlenen basın toplantısında çok kısa bir açıklama yaptı. Kartal, "Sezon başından bugüne kadar neler olduğunu bir irdelerseniz, neler olup neler bittiğine bir bakın. Biz çok iyi biliyoruz, yöneticilerimiz, futbolcularımız, bu sezonun nasıl oynadığını hepimiz bilmekteyiz. Bu sezonun nasıl oynandığını herkesin vicdanına bırakıyorum" ifadesini kullandı.

Özeleştiri yapmayan Kartal, soru da almayarak basın toplantısını sona erdirdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.