Fenerbahçe transfer yerine çözümü mevcut kadroda buldu

Sarı lacivertliler 10 numara ve forvet mevkilerine takviye yapmayı düşünürken, çözümü mevcut kadroda arama kararı aldı. Diego’yu hücum ağırlıklı oynatmayı planlayan Pereira, Markovic’i de orta saha için düşünüyor. Santraforda ise sezon Van Persie ve Fernandao ile tamamlanacak.

17 Kasım 2015 Salı 15:00
Fenerbahçe transfer yerine çözümü mevcut kadroda buldu






Fenerbahçe devre arasında bir ya da iki transfer yapmak istiyordu. Sarı lacivertliler orta alanda hücum özellikleri de olan bir 10 numara ve bir forvet oyuncusu transfer ederek, takıma takviye yapmayı planlıyordu. Ancak bu düşünce şimdilik rafa kalktı. Kulüpte yapılan toplantılar ve Pereira’nın da görüşleri sonrası bu görüş değişti ve sarı lacivertliler şimdilik transferden vazgeçtiler. Bunun nedenleri ise şöyle:

DIEGO VE MARKOVIC DEĞİŞMELİ OYNAYACAK...

1- Teknik direktör Pereira, Diego’yu daha hücum ağırlıklı oynatarak 10 numara sıkıntısını çözmeyi hedefliyor. Bu konuda oyuncu ile bir toplantı yapan Pereira isteklerini sıraladı. Ayrıca Markovic de bu bölgede forma giyebilir. Pereira bu iki oyuncuyu bu bölgede kullanmayı planlıyor.

2- Fenerbahçe’nin iki forveti Van Persie ve Fernandao değişimli şekilde oynuyor. Bu iki oyuncunun varlığı bile zaman zaman kimin oynayacağı konusunda sıkıntı yaratabiliyor. Bu nedenle sarı lacivertliler yeni bir forvet transferini gereksiz buluyor. İki forvet ile sezonu tamamlayabileceklerini düşünüyorlar.

3- Fenerbahçe son yıllların en geniş kadrosunu kurdu. Transfere büyük paralar harcandı. Bu geniş kadronun teknik heyet tarafından daha efektif kullanılabileceğine inanan yönetim kurulu transfer yapmamanın daha doğru olduğuna inanıyorlar. Sarı lacivertliler yeteri derecede güçlü bir kadro oluşturulduğu düşüncesinde.

4- Sarı lacivertliler bugün herhangi bir sıkıntı yaşamasa da uzun vadede finansal sıkıntılar yaşamak istemiyor. Özellikle UEFA’nın mali kriterlerine uymak ve ezeli rakipleri gibi sıkıntı yaşamak istemeyen F.Bahçe, dikkatli olmanın daha doğru olduğunu düşünüyorlar. Bu nedenle ocak ayında yapılacak bir transfer hem sportif hem de mali anlamda riskli gözüküyor.

Son Güncelleme: 17.11.2015 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.