Fenerbahçe, Vardar maçı saat kaçta hangi kanalda

   Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam TSİ 21.00’da II. Filip Arena Stadyumu’nda Makedon ekibi Vardar ile karşı karşıya gelecek.

17 Ağustos 2017 Perşembe 09:19
Fenerbahçe, Vardar maçı saat kaçta hangi kanalda






Fenerbahçe ,Vardar maçı saat kaçta hangi kanalda
   Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam TSİ 21.00’da II. Filip Arena Stadyumu’nda Makedon ekibi Vardar ile karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN Sports’tan canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Luca Banti yönetecek. Banti'nin yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Fabiano Preti'nin yapacağı maçın dördüncü hakemi Marco Guida olacak.
   Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Sturm Graz takımı ile eşleşen Fenerbahçe, deplasmanda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Kadıköy'de aldığı 1-1'lik beraberlikle tur atladı. Vardar maçıyla birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 219. sınavını verecek olan sarılacivertliler , geride kalan 218 karşılaşmada 81 galibiyet, 44 beraberlik, 92 mağlubiyet alırken; 273 gol atıp, kalesinde 322 gol gördü.  
    Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundan başlayan rakip Vardar, bu turda İsveç'in Malmö takımını saf dışı bıraktı. Deplasmanda aldığı 1-1'lik beraberliğin ardından evinde 3-1 kazanarak 3. ön eleme turuna yükselen Makedon ekibi, Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti. İlk maçı sahasında 1-0 kazanan Vardar, deplasmanda 4-1 yenilerek Avrupa Ligi play off turuna kaldı. Vardar, Makedon Ligi'nin ilk haftasında Shkendija'ya deplasmanda 2-0 yenildi. Bu sonucun ardından Makedonya temsilcisinde teknik direktör Goce Sedloski görevinden ayrıldı. Sedloski'nin yerine Vardar'da takımın başına Makedon teknik adam Cedomir Janevski getirildi.
Son Güncelleme: 17.08.2017 09:27
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeVardar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.