Fener'e Sivas darbesi

Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya gelirken henüz 21. dakikada 10 kişi kalan takım, deplasmanda beklenmedik yenilgi aldı

09 Şubat 2014 Pazar 17:58
Fener'e Sivas darbesi






Fener'e Sivas darbesi

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya gelirken henüz 21. dakikada 10 kişi kalan sarı lacivertli ekip, deplasmanda hiç beklemediği bir mağlubiyet yaşadı.

Ligde geçen hafta Eskişehir deplasmanında 2-1 mağlup olan sarı laciverli ekip bu kez de Sivas 4 Eylül Stadı'dan oynanan karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Aydın ve 81. dakikada Burhan haydetti.

GALATASARAY TAKİPTE

Fenerbahçe bu sonuçla, takipçisi Galatasaray'ın 3 puanı 3 golle aldığı karşılaşmada hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet alarak 44 puanda kaldı. Böylece İki ezeli rakibin arasında şampiyonluk yarışında 4 puanlık bir fark kalmış oldu. Sivasspor ise bu galibiyetle puanın 35 yaparak zirveye biraz daha yaklaştı.

2 CEZALI OYUNCU...

Sarı lacivertli ekipte Egemen 21. dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, 11.dakikada sarı kart gören Caner Erkin ile birlikte bir sonraki maç için cezalı duruma düştü.

SAKATLIKLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Fenerbahçe'de 64. dakikada sakatlanan Moussa Sow, oyuna devam edemeyince oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bir diğer önemli isim Emre Belözoğlu da 68. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.